Εδώ και 7 γενιές οι Μύλοι Λούλη με συνέπεια και υπευθυνότητα επιλέγουν τα καλύτερα σιτηρά και παράγουν αλεύρι υψηλής ποιότητας. Με την ίδια αγάπη και μεράκι δημιούργησαν το Μουσείο Λούλη, ένα μοναδικό μουσείο, σύγχρονο και διαδραστικό, για τον πολιτισμό της διατροφής, το περιβάλλον, την ιστορία της βιομηχανίας άλεσης και την πλούσια παράδοση αυτών.
Στόχοι του μουσείου είναι:
Έχοντας υποδεχτεί, στα πέντε πρώτα χρόνια της λειτουργίας του, περισσότερους από 25.000 μαθητές και μετά από 15 μήνες εντατικών εργασιών το Μουσείο Λούλη άνοιξε ξανά, τον Σεπτέμβριο του 2018, έτοιμο να υποδεχθεί τους μικρούς και μεγάλους επισκέπτες, σε έναν πλήρως ανακαινισμένο χώρο και πλαισιωμένο από ένα συναρπαστικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα για παιδιά και εφήβους 4 έως 18 ετών.
Η είσοδος στο Μουσείο Λούλη καθώς και η συμμετοχή στα εκπαιδευτικά του προγράμματα είναι δωρεάν.
Στη νέα πτέρυγα του Μουσείου Λούλη διαρθρώνονται 12 θεματικές ενότητες αλληλένδετες αλλά και συνάμα αυτόνομες.