Ακτίνα: Κλειστό
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

Angelina: Οι μοναδικές εύκαμπτες κούκλες μουσείων που παράγονται στην Ευρώπη είναι Ελληνικές

Angelina: Οι μοναδικές εύκαμπτες κούκλες μουσείων που παράγονται στην Ευρώπη είναι Ελληνικές
Blog

Οι εύκαμπτες κούκλες της εταιρίας Angelina Mannequins-Shopfitting, σχεδιάζονται και παράγονται αποκλειστικά στην Ελλάδα με γνώμονα την τεχνική αρτιότητα και χρηστικότητα η οποία εξασφαλίζεται με την ευελιξία των κινήσεων της κούκλας.

Για περισσότερα από 20 χρόνια, αυτό το μοναδικό στο είδος του προϊόν, χρησιμοποιείται από Μουσεία, Συλλέκτες, Θέατρα, Εικαστικές Εκθέσεις, Χώρους Τέχνης αλλά και Εμπορικά Καταστήματα προσφέροντας εξαιρετικές δυνατότητες απεικόνισης και αναπαράστασης.

Η καινοτομία τους συνίσταται στην ευελιξία και τις απεριόριστες δυνατότητες δημιουργίας στάσεων που παρέχουν στο χρήστη. Προσφέρουν το πλεονέκτημα της άμεσης προσαρμογής σε οποιαδήποτε κίνηση ακόμα και πέρα των δυνατοτήτων του ανθρώπινου σώματος, χωρίς να καταστρέφονται, ενώ η επαναφορά τους σε πρότερη ή νέα στάση είναι εξαιρετικά εύκολη.

Οι εύκαμπτες κούκλες της εταιρίας, είναι οι μοναδικές που παράγονται στην Ευρώπη, ενώ τα τελευταία 10 χρόνια έχουν επιλεγεί από ιστορικά Ευρωπαϊκά Μουσεία, επιβεβαιώνοντας τη διαχρονικότητα των προϊόντων τόσο στο πρακτικό όσο και στο αισθητικό κομμάτι.

Κατασκευάζονται από άριστης ποιότητας μαλακή πολυουρεθάνη, με δομή εύκαμπτου μεταλλικού σκελετού και επένδυση βαμβακερού υφάσματος, το οποίο εγγυάται την προστασία των ευαίσθητων προβαλλόμενων ενδυμάτων.

Η γκάμα περιλαμβάνει Ανδρικές, Γυναικείες, Εφηβικές και Παιδικές κούκλες καλύπτοντας κάθε πιθανή ανάγκη ακόμα και για τα αυθεντικά εκθέματα του περασμένου αιώνα.

Επίσης παρέχεται η δυνατότητα προσαρμογής της εμφάνισης με τη χρήση τεχνικών γλυπτικής.

Αράχθου 10 Μοσχάτο
ΤΚ: 18346 – Αθήνα
Τηλ: 2104810088
info@angelina.gr

Νίκος Καββαδάς

Σχετικά με Νίκος Καββαδάς

Τα μουσεία πάντα ασκούσαν μια δύναμη πάνω μου λόγω της συμπυκνωμένης γνώσης, των εικόνων και των εμπειριών που μου προσέφεραν. Κάποια στιγμή αποφάσισα να ανταποδώσω αυτές τις όμορφες στιγμές και έτσι γεννήθηκε το museumfinder.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με

Διαβάστε και αυτά τα άρθρα